ÅBNINGSFORESTILLING

Home Queer Home

HOME QUEER HOME

Af HIMHERANDIT Productions
Alder: 12+
FÆNGSLET, Vestsalen, Indergården
Fredag kl. 19.30-20.30 (UDSOLGT)
Lørdag kl. 13.30-14.30 

Lørdag skal man ikke have billet. Her er man velkommen til at møde op og være i performance-installationen, så længe man har lyst. Installationen er åben fra kl. 09:00-12:00 og selve performancen kan opleves mellem kl. 13:30 og 14:30.

Festivalens åbningsforestilling HOME QUEER HOME giver stemme til unge queer personer og deres oplevelser og perspektiver på hjem, identitet, marginalisering og frihed i dagens Danmark.

70 unge queer personer fra hele landet går på scenen i et brag af et værk, der slører linjerne mellem installationskunst, dokumentar, community engagement og performance.

HIMHERANDIT Productions har gennem flere måneder rejst gennem Danmark for at møde de unge der, hvor deres liv og hverdag folder sig ud. Det er blevet til en serie af interviews, videoportrætter og fotografier, der dokumenterer Danmark gennem en ung queer linse. Dokumentationen kombineres med en unik live-event, hvor de unge mødes på scenen og skaber et kraftfuldt og mangfoldigt fællesskab i en stærk og intim kunstinstallation.

Kunstnerisk leder, koncept og iscenesættelse: Andreas Constantinou

Community engagement, medskabende kunstner og performer: Tone Haldrup Lorenzen

Medskabende kunstner og performer: Aris Papadopoulos
Installation / lyddesign / teknisk manager: Jeppe Cohrt
Videodesign / Kamera / Redigering: Christoffer Brekne
Musik: Marlou Vriens
Producent: Sigrid Aakvik
Junior producent: Signe Borring Sandvej
Co-producent: Horsens Teaterfestival

En særlig tak til alle de deltagende unge queer personer for at dele jeres stemme! 

Forestillingen er skabt med støtte fra Statens Kunstfond, Aarhus Kommune

Tak til alle disse organisationer for hjælp og støtte: Aarhus Pride, Odense Pride, Aalborg Pride, Aura LGBT+, Sabaah, Sabaah Aarhus, Kromosom, Jailhouse, Athypisk, T-gruppen Aarhus, True Colors Horsens, LGBTQ+ Slænget, Q&A Studios, LGBT Asylum.