Frivillig

Vil du være frivillig på Horsens Teaterfestival?

Vil du være en del af et unikt fællesskab, der summer af glade og engagerede frivillige –  og har du lyst til at bruge en weekend sammen med mere end 80 andre frivillige, som elsker teater?  Så står vi klar til at byde dig indenfor!

Som frivillig på vores festival kommer du til at opleve et socialt fællesskab med højt humør. Du og de andre frivillige er de centrale brikker i vores store festival-puslespil. Uden jer ville festivalen ganske enkelt ikke kunne lade sig gøre.

De frivilliges opgaver er hovedsageligt placeret ude på spillestederne, hvor du skal være med til at sikre, at både teatre og publikum får en god oplevelse.

Da festivalen i år er ekstra stor, er vores primære opgave at sikre, at publikum kan finde hen til de rigtige spillesteder og at der er nok information alle steder. Såfremt myndighederne pålægger os ændrede hygiejneforhold i forhold til COVID-19, skal der også sprittes af og rengøres mellem forestillingerne.

Er der mere tid kan de frivillige blive bedt om at hjælpe teatrene med at bære scenografi ind og ud, pyntes op, mørklægges og tage imod billetter. Søndag eftermiddag skal det hele pakkes sammen.

Du skal regne med ca. 12-15 timers arbejde i løbet af de tre dage, inkl. formøde fredag og evalueringsmøde søndag. Resten af tiden har du mulighed for at se en masse gode teaterforestillinger.

tre unge frivillige på Horsens Teaterfestival

Vi tilbyder…

  • Overnatning på central skole tæt på spillestederne
  • Alle måltider fra fredag aften til søndag eftermiddag.
  • Sandwich og vand til evalueringsmødet søndag
  • Rejseomkostninger refunderet efter originalbillet
  • Masser af højt humør og evig taknemlighed

Vi forventer…

  • At du er fyldt 16 år inden festivalen løber af stablen
  • At du kan være med på festivalen fra fredag kl. 14 – søndag kl. 18
  • At du møder op til dine vagter – at løfte i flok er nemlig langt sjovere.

Frivilligtilmelding åbner her på siden i 2021.

Er du stadig i tvivl om, hvorfor du skal være frivillig? Vi har taget en snak med nogle af de forskellige frivillige vi har på festivalen.
Hør dem her fortælle hvorfor de er frivillige og bliv inspireret til selv at være med!