Program og billetter

ALLE BILLETTER TIL TEATERFESTIVALEN ER GRATIS – MEN HUSK AT BESTILLE PÅ FORHÅND. LÆR MERE OM BILLETBESTILLING TIL HORSENS TEATERFESTIVAL HER.

Velkommen til Horsens Teaterfestival. Vi glæder os helt vildt meget til at slå dørene op den 20.-22. september 2024.

Hvert år præsenterer Horsens Teaterfestival mellem 35 og 40 forestillinger. Vi vil gerne skabe en festival med godt humør og højt til loftet, hvor der både er plads til skøn fortabelse i lette og sjove fællesoplevelser og til tankevækkende eksperimenter og udfordrende formater.

Vi forventer at programmet ligger klar på hjemmesiden i starten af juli 2024. 

Billetbestilling


KULTURFORMIDLERE – FRA DEN 21. AUGUST

Kulturformidlere kan bestille billetter fra den 21. august. Du kan maks. bestille 2 billetter pr. forestilling. Kontakt os, hvis I kommer som en større gruppe. Link til billetbestilling bliver sendt ud til alle tilmelde formidlere, så husk at tilmelde dig på festivalens hjemmeside inden.

Formidlere er blandt andet teaterkontaktlærere, bibliotekarer, kulturkonsulenter, repræsentanter for teaterforeninger og kulturhuse og andre, der køber forestillinger eller arrangerer kulturbegivenheder.

PRIVATPERSONER – FRA DEN 7. SEPTEMBER

Du kan reservere dine gratis billetter fra den 7. september. Du kan maks. bestille til 5 forestillinger og maks. 4 billetter pr. forestilling.

Både børn og voksne skal have billetter.

Under selve festivalen kan du også bestille billetter ved personligt fremmøde i festivalsekretariatet på Horsens Ny Teater.

FESTIVALSEKRETARIAT

Torsdag den 19. september kl. 14.00-17.00
Fredag den 20. september kl. 10.00-18.00
Lørdag den 21. september kl. 9.00-16.00
Søndag den 22. september kl. 9.00-14.00

AFBESTILLING

Hvis du har billetter, som du alligevel ikke får brug for, så vil vi meget gerne have besked, så andre kan få glæde af dem. Send en mail til os på teaterfestival@horsens.dk, så vi kan frigive billetterne.

ALDERSGRÆNSER

Du skal være opmærksom på at overholde de angivne aldersgrænser for hver enkelt forestilling. Vi forbeholder os ret til at afvise børn ved døren, hvis de ikke er gamle nok.