Program og billet

  

Sådan afhenter du dine billetter

Du kan afhente dine bestilte billetter i billetudleveringen på Horsens Ny Teater fra 19. september. Din bestilling skal være afhentet senest en time før den første forestilling i din bestilling. Hvis billetterne ikke er afhentet annullerer vi hele din bestilling.

Vi frigiver løbende billetter hen over festivalen, der ikke er blevet hentet. Du kan også hente billetter, der ikke er bestilt på forhånd, i billetudleveringen fra 19. september. Vi udleverer kun billetter ved personlig henvendelse. Man kan ikke reservere telefonisk.

Billetten er åben

Torsdag d. 19. september kl. 14.00 – 18.00
Fredag d. 20. september kl. 9.00 – 18.00
Lørdag d. 21. september kl. 8.30 – 17.00
Søndag d. 22. september kl. 8.30 – 14.00

Program

Det trykte program kan hentes på alle spillestederne i byen.

Se programmet online her

 

Er du blevet forhindret i at bruge dine billetter?

Hvis du er blevet forhindret i at bruge dine reserverede billetter, så husk at afbestille dem. 

Fra 9. september skal du afbestille dine billetter ved at skrive en mail til teaterbillet@horsens.dk eller ring på 76292308.

Ingen billet til udendørs forestillinger

Du skal ikke bruge nogen billetter for at opleve vores udendørs forestillinger – bare duk op.

Aldersgrænser

Aldersgrænserne er sat for at sikre, at alle får gode teateroplevelser – både det enkelte barn og de øvrige i salen. Teatrene har stor erfaring med at vurdere, hvilke alderstrin forestillingerne egner sig til. Vi opfordrer derfor til, at aldersgrænserne bliver overholdt – og forbeholder os ret til at afvise børn ved døren, hvis de ikke er gamle nok.