TALK BOX

På festivalens egen podcast og YouTube kanal kan du få et dybere indblik i festivalens forestillinger og andre aktiviteter gennem interviews med både medvirkende og publikum. Du kan f.eks. møde Andreas Constantinou – instruktøren bag årets åbningsforestilling, se interviews med udenlandske gæster fra vores tænketank om fremtidens scenekunst for børn og unge, høre hvad vores børneanmelderhold har på hjerte og få løbende stemningsbilleder fra weekenden.

Talk Box produceres i år af Ditte Haarløv Johnsen og Martin Køhler – et stærkt og erfarent team, der sammen vil sørge for, at du får spændende og sjove perspektiver på festivalens indhold. Der er både noget for fagfolk og for publikum.

Ditte Haarløv Johnsen er opvokset i Mozambique og bor i København. Hun er uddannet dokumentarfilminstruktør fra Den Danske Filmskole og stillbillede fotograf fra Ryerson University, Toronto, Fatamorgana, København og Centro de Formação Fotografico, Maputo.

Martin Køhler Jørgensen er uddannet dokumentarinstruktør på Den Danske Filmskole. Har arbejdet med tv, film, kunst og teater i mange forskellige formater. Bosiddende i Ry.

Se og lyt med på Soundcloud og Youtube