Formidlere & Teatre

FORMIDLERE

Som formidler på Horsens Teaterfestival har du mulighed for at se et bredt udvalg af refusionsberettigede børne- og ungdomsforestillinger og deltage i forskellige faglige arrangementer og andre sideaktiviteter på festivalen. 

Som formidler får du et navneskilt, så teatrene og andre formidlere kan genkende dig. Formidlere er blandt andet teaterkontaktlærere, bibliotekarer, kulturkonsulenter, repræsentanter fra teaterforeninger og kulturhuse samt andre, der køber forestillinger eller arrangerer kulturbegivenheder.

Vi sender billetbestillingsinfo og link til billetbestilling ud til alle tilmeldte formidlere, så du som formidler har mulighed for at bestille dine biletter en ugen inden festivalens officielle billetsalg åbner.  Du kan tilmelde dig som formidler her på hjemmesiden. Der kommer et tilmeldingslink her i løbet af maj/juni 2024. 

Billetbestilling for formidlere åbner som regel i slutningen af august. 

TEATRE

Horsens Teaterfestival er en kurateret festival for børn og unge. Festivalen har et dramaturgiat tilknyttet, som er med til at udvælge forestillinger til programmet sammen med festivalens programchef og projektkoordinator.

Vi tilstræber at se alle premiereforestillinger i indeværende sæson. Vi vil derfor blive meget glade for invitationer og opdateringer på jeres sæsonprogram, da det er lidt af et detektivarbejde at finde frem til alle premiererne.

Send invitation og information til teaterfestival@horsens.dk