UNG PÅ VEJ

FORESTILLINGER AF UNGE, MED UNGE OG FOR UNGE

‘Ung på Vej’ er et nyere tiltag, hvor vi parallelt til festivalens officielle program præsenterer forestillinger skabt af unge, med unge og for unge. Det er deres historier, deres udtryk og deres fælleskaber, vi her får lov til at opleve, og vi satser stærkt på at møde flere af dem på den professionelle scene om et par år.

MEMENTO MORI AF OURE X BAGGÅRDTEATRET
FÆNGSLET, Magasinet
Lørdag Kl. 10.30
Alder: fra 14 år
Varighed: 70 min.

På denne fiktive skole uddanner vi respektable, kloge og yderst intelligente drenge. Her presses eleverne konstant til grænsen, og skal til alle tider følge skolens strenge æreskodeks. Forældre kan trygt sende deres sønner i vores retning, og forvente veluddannede efterkommere, der efterfølgende kan tage sin/ deres? rette plads som en del af landets elite. Vi satser på endnu et succesfuldt år, uden skandaler!

Forestilling bliver spillet af skuespillerne er fra Oure x BaggårdTeatret, som er BaggårdTeatret og Oure gymnasiums uddannelse for unge scenekunster på Syd Fyn.

Medvirkende: Regitze Gravenhorst, Marie Johanne Søgaard Nielsen, Karoline Marie Ingemann Nielsen, Kirstine Motzfeldt, Line Torsth Thomassen, Ellen Orris Jørgensen

HALVVEJS TIL DEN VARME KARTOFFEL AF TEATERGRUPPEN EN GANG TIL 
FÆNGSLET, Magasinet
Lørdag Kl. 16.15
Alder: fra 14 år
Varighed: 45 min.

Kender I følelsen af at af fået nok? Ikke nok af ting generelt, men nok af konstant at blive bombarderet af… alting? ’Halvvejs til den varme kartoffel’ er skabt af Teatergruppen En Gang Til. I et virvar af lys, lyd, tekst og bevægelse opstår en fortælling om hvordan det er at være ung i en tid, hvor verden virkelig føles, som om den er ved at gå under.

Medvirkende: Laura Villum Ladekarl, Mathilde Karppinen, Michael Nielsson, Mikkel Bent Nielsen

EN AF OS AF LIMFJORDSTEATRETS AKADEMI FOR SCENEKUNST
FÆNGSLET, Magasinet
Lørdag Kl. 13.15
Alder: fra 13 år
Varighed: 60 min.

’En af os’ handler om en gruppe teenagere, der vil lave en forestilling om dem selv og deres generation og derigennem opdage og fortælle om det, som de har til fælles.

De unge skuespillere leder efter en hovedperson, der kan repræsentere dem alle på trods af de individuelle forskellige og personlige erfaringer. Igennem iscenesættelser, diskussioner og improvisationer skifter de mellem at spille og undersøge en karakter, der virkelig kunne være en af dem selv. De kommer på den måde tættere på hinanden, til et sted hvor de bedre kan mærke sig selv, forstå hinanden og identificere sig med et større fælleskab.

En kollektiv skabelse af LTA AF LIMFJORDSTEATRETS AKADEMI FOR SCENEKUNST 1. års elever, koordineret af Pierangelo Savarese Pompa

Medvirkende: Clara Peitersen, Johanna Wellejus, Juliane Longfors, Klara Clemmensen, Lea Leach, Marie Lind, Marie Mehl, Rebecca Haagensen
Lys og lyd: Mads Bjerregaard Nielsen
Kostumer: Lene Bek Nielsen

JEG ER JEG AF TEATERHUSET FILUREN
FÆNGSLET, Magasinet
Søndag Kl. 12.00
Alder: fra 12 år
Varighed: 55 min.

’JEG er JEG’ er en lille forestilling om håb, drømme, forvirring og forventninger. Om længslen efter at vide hvad man venter på, og om at vente på at vide hvad man vil.

’JEG er JEG’ er Teaterhuset Filurens SGKs første årgangs førsteårsproduktion. Teksten er blevet til i tæt samspil mellem holdet, og dramatiker og iscenesætter Bolette Bjerre.

Medvirkende: ”Cassiopeia”, anden årgang af Teaterhuset Filurens SGK

HAMSTERHJULET AF TEATERLAB/KOMEDIEHUSET
FÆNGSLET, Magasinet
Søndag Kl. 13.30
Alder: fra 13 år
Varighed: 50 min.

Den LABorerende forestilling ’Hamsterhjulet’ er en fysisk montageforestilling, der med en blanding af teater, dans og musik byder publikum indenfor i hamsterburets manege! Derinde kører hamsterhjulet ustandseligt – altid den samme vej!

Men det er vel også fint nok for et hamster?