Scene+

Scene+ fortsætter med mere scenekunst for børn og unge

I 2021 lancerede vi tiltaget SCENE+ med det formål at give børn og unge i Horsens Kommune flere muligheder for at opleve dans og teater af høj kvalitet fra hele landet.

SCENE+ er en række små arrangementer, hvor vi præsenterer børne- og ungdomsforestillinger og workshops i samarbejde med byens kulturinstitutioner og eksterne teatre. Der er både arrangementer for skoleklasser og arrangementer som private kan bestille billet til.

Vi har fået fantastisk feedback fra både skoler og publikum, og SCENE+ fortsætter i 2022. Temaerne i år er bæredygtighed og identitet, og man kan bl.a. opleve forestillinger af teater HiLS DiN MOR, MÆRKVÆRK og Teater V. Med SCENE+ ønsker Horsens Kommune at sætte ekstra fokus på scenekunst for børn og unge, så den bliver en uundværlig del af byens kulturelle dna.

– Kultur til alle børn og unge er vigtigt i Horsens, og derfor glæder det mig, at vi med dette initiativ, der vokser ud af vores i forvejen populære teaterfestival, kan tilbyde mere teater, dans og fællesoplevelser til kommunens børn og unge, siger borgmester Peter Sørensen om kommunens nye tiltag. 

SCENE+
FOR PRIVATE

LÆS MERE HER

SCENE+
FOR SKOLER

LÆS MERE HER