Scene+

I 2021 lancerede vi tiltaget SCENE+ med det formål at give børn og unge i Horsens kommune flere muligheder for at opleve dans og teater af høj kvalitet fra hele landet. SCENE+ er en række små arrangementer, hvor vi præsenterer børne- og ungdomsforestillinger og workshops i samarbejde med byens kulturinstitutioner og eksterne teatre. Der er både arrangementer for skoleklasser og arrangementer, som private kan bestille billet til.

I 2022 har vi fokus på temaerne identitet og bæredygtighed. Det er to af tidens helt store temaer, som vil præge børn og unges liv i mange år fremover. Med bæredygtighed forstås også forestillinger om det gode liv både kollektivt og individuelt. I spørgsmålet om det gode liv indgår også spørgsmålet om identitet, hvem er jeg – hvordan forholder jeg mig til min omverden?

Vi vil gerne give børn og unge oplevelser med teater og dans, hvor relevante temaer sættes i spil på underholdende, tankevækkende og engagerende vis. Teatret viser os nye perspektiver og giver nærværende fællesoplevelser.

SCENE+ kommer vidt omkring i genrer, og I kan glæde jer til både teater, dans, performance, publikumsinddragende forestillinger m.m.

I løbet af året kan I opleve og deltage i forestillinger og workshops af bl.a. teater HiLS DiN MOR, MÆRKVÆRK, dansekompagniet MYKA og Teatret Værk.

Scene+ for private
Se programmet for private
Scene+ for skoler
Se programmet for skoler
Postyrium - Det Kgl. Teaters teaterlegeplads
Læs mere
Teatret Værk - Artist in Residence
Læs mere