Scene+

Vi har glædet os til at præsentere det nye to-årige tiltag Scene+, hvor vi præsenterer en række arrangementer for børn og unge under forskellige temaer.

Scene+ er en række små arrangementer, hvor teater møder andre kunst- og fagretninger, og hvor vi præsenterer børne- og ungdomsteaterforestillinger og workshops i samarbejde med byens kulturinstitutioner. Der vil være arrangementer for skoleklasser i Horsens Kommune og arrangementer som private kan bestille billet til.

Traditionelt teater og eksperimenterende scenekunst

I dette års program finder I både det helt traditionelle børneteater, hvor den gode historie er i fokus, og den mere eksperimenterende scenekunst, der udfordrer teatrets form og udtryk. Scene+ kommer vidt omkring i genrer, og I kan glæde jer til både teater, dans, performance, publikumsinddragende forestillinger m.m.

Programmet er skabt i samarbejde med Musik- og Balletskolen Horsens, Komediehuset, Billedskolen Horsens, Horsens Kunstmuseum, Horsens Bibliotek og Botrivsel.

Information om covid-19

Vi følger nøje med i myndighedernes anvisninger og retningslinjer i forhold til at afholde arrangementerne på en sikker måde for både publikum, frivillige, kunstnere og ansatte, og vi afholder kun arrangementerne, hvis det kan gøres på forsvarlig vis.

Vær opmærksom på:

  • Du skal vise et gyldigt coronapas for at blive lukket ind til et arrangement.
  • Børn under 15 år skal ikke fremvise coronapas.
  • Du skal bestille billet både til voksne og børn, da der kun er en begrænset antal pladser.
  • Du skal blive hjemme, hvis du føler de mindste symptomer på sygdom.
  • Du kan hjælpe os ved at holde afstand og have en god håndhygiejne.
  • Du skal følge retningslinjer og instruktioner fra vores frivillige hjælpere og andet personale.
  • Oplever du symptomer, der giver mistanke om covid-19 under/eller lige efter arrangementet skal du straks kontakte Horsens Teaterfestival på tlf. 7629 2308.

Læs evt. mere på www.coronasmitte.dk, hvor du bl.a. kan finde information om coronapas og andre råd og regler om corona.

Vi glæder os til at se dig!

Scene+ for private
Se programmet for private
Scene+ for skoler
Se programmet for skoler