SCENE+

Velkommen til SCENE+ hvor vi sætter ekstra fokus på scenekunst for børn og unge med både traditionelt børneteater og de anderledes formater.


SCENE+ forestillinger er altid gratis, og programmet præsenterer teater, dans, performance, fantastiske fortællinger og forestillinger, som I selv skal være en del af. Uanset hvad I vælger, så kan I se frem til en masse skønne teateroplevelser sammen.

Med SCENE+ teaterforestillingerne vil vi gerne give muligheden for at opleve noget sammen på tværs af generationerne. Hverdagen går hurtigt, og vi løber rundt til alle mulige forskelle aktiviteter – ofte hver for sig. En teaterforestilling kan samle os i en fællesoplevelse, hvor der er plads til fordybelse og ro.

Det helt overordnede tema for forestillingerne i 2024 er GRÆNSER. Og vi lover, at der er noget for enhver smag.  Næste arrangement er den 16. og 17. marts, hvor vi viser forestillinger ‘Tango’ af teaterRUM og ’50 farlige ting’ af Live art Danmark.

Hvis I gerne vil se forestillinger for hele familie, kan I klikke på nedenstående link, og se hvad vi har på programmet.

SCENE+
BØRNEFAMILIER

LÆS MERE HER

SCENE+
FOR SKOLER

LÆS MERE HER