Tak for en Fantastisk Spændende Sjov betagende fængslende Teaterfestival

Tak for en Fantastisk Spændende Sjov betagende fængslende
Teaterfestival

Vi ses igen den 15.-17. september 2023

Tusind, tusind tak til alle teatre, formidlere og besøgende på Horsens Teaterfestival 2022. Det var nogle skønne dage – og vi glæder os til at gøre det igen i 2023.

Husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen d. 15.-17. september 2023, hvor vi igen fylder Horsens med scenekunst til børn og unge. Planlægningen er i fuld gang!

Horsens Teaterfestival er en hyggelig og festlig weekend både for publikum og branche. Festivalen præsenterer ca. 35 fantastiske børne- og ungdomsforestillingen, og det er ganske gratis at se dem. Men vi arbejder også løbende med nye tiltag, der giver plads til spirende idéer, unge kræfter og kunstnere på vej. Vi vil gerne skabe en festival med godt humør og højt til loftet, hvor der både er plads til skøn fortabelse i lette og sjove fællesoplevelser og til tankevækkende eksperimenter og udfordrende formater.

FÆNGSLET danner rammen om vores ungdomsprogram. I midtbyen vil det som sædvanligt myldre af liv og skønne forestillinger for børn og voksne.

Vi håber, at I vil nyde at gå på opdagelse i festivalprogrammet, som er klar i starten af juli. Informationer om billetbestilling følger.