Billetter

Billetbestilling til forestillingerne åbner d. 31. august kl. 10.00.

Billetter til teateraftener kan bestilles her allerede nu.

Alle billetter til festivalens forestillinger er gratis og bestilles fra horsensteaterfestival.dk. Som noget nyt skal du ikke afhente bestilte billetter men blot medbringe dem til spillestedet på din mobile enhed eller printet. Af hensyn til miljøet og covid-19 opfordrer vi til at have dem digitalt. Husk også at bestille billetter til de udendørs forestillinger.

Husk at både børn og voksne skal have billetter. Grundet COVID-19 overholder vi de retningslinjer der bliver udstukket vedr. antal personer per m2. Derfor opfordrer vi til at du ikke tager chancen på døren.

Afbestilling
Der er rift om billetterne, og derfor er det surt at opleve en udsolgt forestilling kun være halvt fyldt på dagen. Tænk på dem der ikke nåede at få billet, og husk at afbestille de billetter du ved du ikke skal bruge.

Send en mail til teaterbillet@horsens.dk med navn og ordrenummer så snart du ved du ikke skal bruge dine billetter eller aflever dem i billetten på Horsens Ny Teater. TAK!

Aldersgrænser
Du skal være opmærksom på at overholde de angivne aldersgrænser for hver enkelt forestilling. Vi forbeholder os ret til at afvise børn ved døren, hvis de ikke er gamle nok.

Formidlerbilletter
Opkøber du forestillinger til dit lokale bibliotek, kulturhus, teaterforening mm, så se her.