Program

Program 2021

Så er vi endelig klar med vores program for Horsens Teaterfestival.

Vi har glædet os helt utroligt meget til at præsentere vores festivalprogram, som vi er meget stolte af.

Både i år og næste år arbejder vi under overskriften “Ukendt land”. Det betyder ikke, at alle forestillingerne falder under den overskrift, men at vi undersøger nogle temaer og afprøver nogle nye formater.

I år har vi udvidet vores unge-program og givet det sit eget spillested på FÆNGSLET, hvor man med ganske få skridt kan bevæge sig mellem teater, dans og performance for unge.

Vi præsenterer også et natur-tema, som består af fem forestillinger, der handler om naturen eller foregår i naturen, samt et foredrag af den kendte geolog Minik Rosing. Der også er mulighed for at få andre perspektiver på det ukendte i vores faglige forum.

Endelig er der vores åbningsforestilling, hvor koreograf Sofie Christiansen fortolker Ukendt Land sammen med tre dansere og en række medvirkende borgere fra Horsens.

Vedrørende billetbestilling
Du kan maks. bestille til fem forestillinger og maks. fire billetter pr. forestilling. Enkelte forestillingen har en begrænsning på to billetter pr. forestilling.

Husk at returnere billetter som du alligevel ikke får brug for. Send en mail til teaterfestival@horsens.dk med forestillingen navn og tidspunkt, så vi kan annullere ordren i billetsystemet og frigive billetterne, så andre kan få glæde af dem.

KLIK HER FOR BILLETBESTILLING

OBS der tages forbehold for programændringer.

 

KLIK HER FOR OVERSIGTSKORT OVER SPILLESTEDERNE

Festivaloptakt
Optakt
Se programmet for fredag
Fredag
Se programmet for lørdag
Lørdag
Se programmet for søndag
Søndag
Ukendt Land - åbningsforestilling
Læs mere
Se programmet for Fagligt Forum
Fagligt Forum
Se programmet for talks
Talks
Se programmet for Talk-Box
Talk-Box
Hele programmet som en pdf
Download hele programmet som en pdf (7 MB)