PÅ VEJ

FORESTILLINGER AF UNGE, MED UNGE OG FOR UNGE

’På vej’ er et nyt tiltag, hvor vi parallelt til festivalens officielle program præsenterer forestillinger skabt af unge, med unge og for unge. Det er deres historier, deres udtryk og deres fælleskaber, vi her får lov til at opleve, og vi satser stærkt på at møde flere af dem på den professionelle scene om et par år.

Smells like teenspirit

UngKunstThy

Af UngKunstThy
Varighed: 45 min.
FÆNGSLET, Magasinet

Link til billetbestilling:
Lørdag kl. 12.00
Lørdag kl. 14.00

Kom helt ind under huden på den danske teenager anno 2022! Hvad drømmer de om? Hvad er vildt irriterende ved deres forældre? Hvordan er det at være en følelsesmæssig rutsjebane?

Denne humørsvingende performance er skabt af Limfjordsteatrets talenthold UngKunstThy, som er en kunstnerisk platform for unge, der vil skabe scenekunst sammen med andre unge. I UngKunstThy, skaber de unge deres egne værker i samarbejde med professionelle kunstnere og mødes på tværs af kunstarter for sammen at skabe scenekunst, der rykker.

De unge har selv skabt forestillingens tekst og musik såvel som det visuelle og fysiske univers i samarbejde med deres instruktører Pernille Nedergaard Haugesen, Steen Nedergaard Haugesen og Stisa Søgaard.

Forestillingen er støttet af Kulturkantens At lære at være – pulje.

Se dig i spejlet

Af teaterLAB/Komediehuset
Varighed: 45 min.
FÆNGSLET, Magasinet

Link til billetbestilling:
Lørdag kl. 13.00
Lørdag kl. 15.00

Har du aldrig hørt stemmen? Ja! Stemmen. Den stemme der fortæller dig præcis hvilken vej, du skal med din fremtid. Den stemme der guider dig til dit perfekte jeg… Nej? Det har Albert og Julie heller ikke. ’Se dig i spejlet’ er en forestilling om to unge mennesker, der med hver deres baggrund forsøger at forstå den samlebåndsverden, vi lever i. I deres møde med hinanden piller de det overfladiske af og prøver at nå ind til kernen. Måske man bare skulle se sig i spejlet?

Forestillingen er et selvstændigt projekt skabt af elever fra teaterskolen Komediehuset i Horsens. Komediehuset har startet bevægelsen ’LAB’, som består af en gruppe unge skuespillere, der skriver og instruerer deres egne forestillinger og selv står for alt fra promovering til scenografi og teknik. ”Se dig i spejlet” er en af 7 forestillinger skrevet og spillet af unge LAB’ere fra Komediehuset.

Medvirkende: Veronica Kaufmann, Arthur Nielsen, Anne Sofie Brinch Christensen, Nikolaj Madsen, Sine Kabel Pedersen, Victoria Kaufmann, Jessica Hellesnes Thomsen

Instruktion, idé, manuskript: Emma Funding 
Co-forfatter, rekvisitør: Veronica Kaufmann
Lyddesign/ plakat: Nikolaj Madsen