Playing up

’Playing Up’ er et spil med kort, der beskriver en række historiske og samtidige danske og udenlandske performancekunstnere og deres værker. De 14 værker på FÆNGSLET er udvalgt specielt til Horsens Teaterfestival af Live Art Danmark.

Gå selv rundt og prøv de enkelte værker i den rækkefølge, du har lyst til! Og spørg endelig de unge guider vi har uddannet til formålet.

Live Art Danmark har formidlet international performancekunst til alle aldersgrupper siden 2004 og har tidligere vist andre versioner af ’Playing Up’ på Nordens Hus på Færøerne, Festspillene i Nord-Norge og Copenhagen Contemporary.

FORESTILLINGSKREDITS
’Playing up – Horsens’ er organiseret af Live Art Danmark: Ellen Friis, Henrik Vestergaard og Lars Vind-Andersen sammen med SGK3 fra Teaterhuset Filuren.

’Playing up – Horsens’ er en blanding af The Nordic Edition og den oprindelige engelske udgave. Den er støttet af Horsens Teaterfestival og Statens Kunstfond. The Nordic Edition er støttet af Statens Kunstfond, Nordisk Kulturfond, Nordisk Kulturkontakt og Direktør Michael Hermann Nielsens Mindelegat.

‘Playing up’ er produceret og udgivet af Live Art Development Agency, FUNDUS THEATER/Theatre of Research, Tate Early Years and Family Programme, Bästa Biennialen og Live Art UK, med støtte fra Goethe-Institut London og Collaborative Arts Partnership Programme under Creative Europe.

20. september 2024

15:00 - 17:00

SPILLER OGSÅ:
21. september 2024 | 11:00 - 15:00

Sted

Kulturstationen
Skolegade 7-9, 8700 Horsens