God tid

En forestilling om livet, levet af en gammel mand. En mand, en rollator, ti fingre og et langt liv. En mand som elsker livet. Han har et langt liv bag sig, og stadig noget tilbage. Og det skal nydes!

Små børn har et kort liv bag sig, men et langt liv foran sig. Det er mødet mellem de to ender af tilværelsen som binder forestillingen sammen. Han er gammel og kroppen er ikke så stærk længere. de er små og skal stadig lære meget. Men heldigvis skal der bare ti fingre og lidt fantasi til for at kunne løbe, klatre, lytte til regnen, nyde en kanelsegl og danse til en blues!

“TeaterBLIKs ’God Tid’ er fyldt med dejlighed. Undertitlen ’En forestilling om livet, levet af en gammel’ er totalt dækkende. Forestillingen er en rigtig livsnydelsessag. (…) Det er den særlige type af naivitet, som ’God Tid’ er gjort af, der er så befordrende for publikums forestillingsevne. Der er en usædvanlig storhed i enkeltheden. En kolossal styrke i det at turde være så konkret. Fuglene, Barkentin får øje på i naturen, er ikke bare fugle. Det er en rødben, som kommer flaksende hen langs stranden, for vips at flyve væk igen” – Kirsten Dahl, Teateravisen

TeaterBLIK blev stiftet i 2007 under kunstnerisk ledelse af Gertrud Exner. Teatret ønsker at skabe en platform for nytænkt scenekunst for børn og deres voksne. Det har som vision et billedstærkt, sanseligt og musikalsk udtryk som forener dramatik, objektteater, dans og musik.

Teatret har en aktiv turnévirksomhed både herhjemme og i udlandet, og det er teaterBLIKs ønske at bevare kontakten til det internationale teatermiljø, gennem samarbejder, turnévirksomhed og kunstnerisk udveksling.

FORESTILLINGSKREDITS
Medvirkende: Ole Barkentin
Instruktør: Gertrud Exner
Musik: BARK
Slutnummer: “Green Onion” o.v. spillet af Booker T. & The M.G.’s
Forestillingen er skabt af: Ole Barkentin og Gertrud Exner

21. september 2024

09:30 - 10:00

SPILLER OGSÅ:
21. september 2024 | 12:00 - 12:30

Sted

Horsens Bibliotek, mødesalen
Horsens Bibliotek, Tobaksgården, Horsens