Ukendt Land – åbningsforestilling

Teaterfestivalens åbningsforestilling

Spillested: Torvet
Dato: Fredag kl. 18, Lørdag kl. 14
Alder: For alle
Varighed: 40 min.

En danseforestilling i byens rum
Vi har bedt koreograf Sofie Christiansen om at lave årets åbningsforestilling, der også har fået titlen ’Ukendt land’. Det foregår på Torvet, og de medvirkende er tyve borgere i alle aldre fra Horsens sammen med tre professionelle dansere. ’Ukendt Land’ er en danseforestilling fuld af mod og drømme, hvor der skal tages chancer og udforskes verdner, vi ikke kender endnu. Det ukendte for dig er ikke nødvendigvis ukendt for din nabo eller den nye dreng i klassen.

Kom og oplev byens rum på nye måder.

Sofie Christiansen er kunstnerisk leder af sART Danseteater. Hun tager udgangspunkt i moderne dans og mixer med andre stilarter alt efter forestillingens kunstneriske rammer.

Medvirkende dansere: Jesper Hermansen, Camilla Schnack Tellefsen og John Nino.

Vi har bedt koreograf Sofie Christiansen om at lave dette års åbningsforestilling, der får titlen ’Ukendt land’. Sofie Christiansen er kunstnerisk leder og stifter af sART Danseteater. Hun tager udgangspunkt i moderne dans og mixer med andre stilarter alt efter jobbets kunstneriske rammer. Åbningsforestillingen bliver en danseforestilling, der kommer til at foregå i byrummet. De medvirkende bliver i høj grad de frivillige, men Sofie har også tre professionelle dansere med i forestillingen.