Horsens Teaterfestival Præsenterer

Vi har glædet os til at præsentere Horsens Teaterfestivals nye to-årige tiltag ’Horsens Teaterfestival præsenterer’, hvor vi præsenterer en række arrangementer for børn og unge under temaet Scene+Kunst.

Scene+Kunst er en række små arrangementer, hvor teater møder andre kunst- og fagretninger, og hvor vi præsenterer børne- og ungdomsteaterforestillinger og workshops i samarbejde med byens kulturinstitutioner. Der vil være arrangementer for skoleklasser i Horsens Kommune og arrangementer som private kan bestille billet til.

Traditionelt teater og eksperimenterende scenekunst

I dette års program finder I både det helt traditionelle børneteater, hvor den gode historie er i fokus, og den mere eksperimenterende scenekunst, der udfordrer teatrets form og udtryk. Scene+Kunst kommer vidt omkring i genrer, og I kan glæde jer til både teater, dans, performance, publikumsinddragende forestillinger m.m.

Programmet er skabt i samarbejde med Musik- og Balletskolen Horsens, Komediehuset, Billedskolen Horsens, Horsens Kunstmuseum, Horsens Bibliotek og Botrivsel.

Horsens Teaterfestival Præsenterer - for private
Se programmet for private
Horsens Teaterfestival Præsenterer - for skoler
Se programmet for skoler