Sufi Surf

I Sufi Surf er to danske skuespillere og to syriske flygtninge på scenen. I en række intense og bevægende billeder fortæller de om mennesket, der er inde bag alle vores forskelligheder.
Sufi Surf er en modig, ærlig og humoristisk forestilling, om fremmede mennesker der mødes. Om de forskelle der lyser imellem os, og om glæden, der opstår når vi finder hinanden.

”Abdul og Ali er Sufier* fra Syrien og kom til Danmark i 2016.
De var bare store drenge, første gang jeg mødte dem, lige efter de uden deres forældre var kommet hertil. Nu er de unge mænd. Deres måde at tage Danmark, og livet i det hele taget til sig bevæger mig. Det får mig til at tænke over, hvem vi er, danskerne, og de sætter på alle måder livet i perspektiv. Med Sufi Surf har vi sammen lavet en teaterforestilling, et rum, hvor vi indimellem kan mødes uden vores meninger og givne roller, og mærke, at vi er fælles om at være mennesker”
Lars Dammark, kunstnerisk leder, teaterRum

*Sufisme: En religiøs mysticisme, en åndelig filosofi, der gennem bøn og dans udtrykker den kærlighed eller forbundenhed, som er mellem mennesket og det guddommelige
(fra ORDBOGEN)

teaterRum
teaterRum laver teater for alle dem, der har lyst til at lade sig opsluge af magien og fortællingen i det rum, vi deler, når teatret folder sig ud, fra det mindste af ingenting til det største af alting. teaterRum gør sig umage for at lave forestillinger, der ikke kan undværes Teater som overrumpler, berører og beriger. Bidrager til den eksistentielle fornemmelse af meningen med det hele og skabe rum for sammenhæng og fællesskab.
Medvirkende: Abdul Al Mahmoud, Ali Al Mahmoud, Holger Ø Kristensen, Lars Dammark og og det unge aarhusianske band Havehuset
Sufi Surf er skabt af Hans Rønne, Claus Helbo og de medvirkende.

15. september 2023
Expired!
15:00 - 16:05
SPILLER OGSÅ:
15. september 2023 | 17:30 - 18:35

Sted

FÆNGSLET, Trykkeriet
Fussingsvej 8, 8700 Horsens