STORMEN – The Rumble

Jeg mærker uvejret rumle i det fjerne, stormen rykker tættere og tættere på. Det er svært at stå stille, den stærke vind skubber til mig, og jeg tumler omkuld. Stormen er omkring mig, indeni mig – stormen er mig.

Livet igennem står vi igen og igen i situationer, der kan føles som indre stormvejr – helt fra tøjkriser til matematikken, der driller, eller kæresten, der slår op. Små og store ting, der i situationen føles voldsomme, men som med lyst sind, humor og legende tilgang kan løses, og vi kommer sikre ud på den anden side.

’STORMEN – The Rumble’ er en lys og legende danseforestilling henvendt til et yngre publikum, familier samt internationale gæster. Forestillingen er udviklet som gadeteater, men kan også godt spille indenfor på skoler, biblioteker, museer eller lignende.

Glad Teater er Danmarks eneste professionelle platform for inkluderende scenekunst. Siden 2006 har de udfordret og udfoldet billedet af, hvordan mennesker med funktionsvariationer kan bidrage til scenekunsten. Glad Teater producerer både stationære forestillinger og turnéforestillinger til ind- og udland. I ’STORMEN – The Rumble’ medvirker to performere fra Glad Teaters ensemble samt en ekstern performer.

Forestillingen spiller udendørs og kræver ikke billet. I tilfælde af regn spiller forestillingen i Multisalen på Sct. Ibs Skole. Det annonceres på selve dagen, hvis vi bliver nødt til at rykke forestillingen.

Medvirkende: Janick Pihl Nielsen, Dan Roland Lund, Christoffer Hvidberg Rønje
Koreografi: Antonio Quiles
Musik og lyddesign: Daniel Fogh
Scenografi: Sir Grand Lear
Kostumer: Maria Ipsen
Koncept og idé: Antonio Quiles og Lars Werner Thomsen
Foto: Søren Meisner

Støttet af Statens Kunstfond, Københavns Kommune og Kulturministeriet

STORMEN

Dato

18. september 2022
Expired!

Tid

13:00 - 13:25

Sted

Horsens Ny Teater, Teatertorvet
Teatertorvet 1, 8700 Horsens