Stav til Sex af Teater V // 8. februar (AFHOLDT)

I Teater V´s ’Stav til Sex’ behandles fakta og følelser både nænsomt og ligefremt. To unge skuespillere bruger alfabetet til at komme igennem 28 emner og spørgsmål. Det foregår live som en samtale mellem dem, og det unge publikum oplever det individuelt ved hver deres computer i et klasselokale. På den måde bliver et følsomt emne nemmere at rumme og tage ind samtidig med, at det er en fælles oplevelse i klassen, der kan tales om bagefter.

Zarah og Bertram er venner, men synes begge, at det er svært at tale om sex og kærlighed. Hvor starter man? Hvor slutter man? Hvad gør man med alt det, der er pinligt at tale om? Og er der ting man ikke må sige? Gennem emner som nøgenbilleder, kroppens udvikling, fri adgang til porno 24 timer i døgnet og ikke mindst mulige overskridelser af personlige grænser, fører Zarah og Bertram os igennem hele alfabet, fra A til Å.

Forestillingen er online og kræver, at man har downloadet Zoom til sin computer, tablet eller telefon. Eleverne skal have adgang til en computer.

Hent undervisningsmateriale til eleverne

Hent undervisningsmateriale til læreren

Sted: Jeres klasselokale
Tidspunkt: Tirsdag den 8. februar 2022 kl. 10
Klassetrin: 8. og 9. klasse
Varighed: 55 minutter

Manuskript: Sofie Diemer
Instruktion: Pelle Koppel
Medvirkende: Laura Skjoldborg og Mikkel Becker Hilgart

Tilmeld din klasse nu:
Send en mail til ig@horsens.dk med skolens navn, klassetrin, antal elever, navn på kontaktlærer, e-mailadresse og telefonnummer.

Dato

8. februar 2022
Expired!

Tid

10:00 - 12:00
Kategori