På bænken

’På Bænken’ er et danseakrobatisk mellemspil, hvor to kvindelige nycirkusartister iscenesætter den ikoniske københavnerbænk.

I en skæv og finurlig akrobatisk duet til lyden af Chopin bliver det velkendte byrum medvirkende i et legende møde mellem krop, bænk og by. Med fysisk præcision, i balancerende og kropsbøjende bevægelser skaber artisterne et abstrakt og magisk øjeblik i byens hverdagsliv.

Teateravisen.dk skrev: ”Signe Løve Anderskov og Henriette Aarup er fænomenalt dygtige kropsartister, der mixer cirkusakrobatik og danseteater til et stærkt fysisk udtryk – på én gang sanseligt og stramt kontrolleret.”

Cikaros & Kimone har gennem 20 år arbejdet med nycirkus og fysisk teater for både børn og voksne. De arbejder ofte i et ordløst univers, hvor finurlige koreografier og hverdagspoetiske stemninger blandes med cirkusmagi og leg.

På Bænken er nonverbal, for alle aldre og varer 15 minutter.

Forestillingen spiller udendørs og kræver ikke billet. I tilfælde af regn spiller forestillingen i Multisalen på Sct. Ibs Skole. Det annonceres på selve dagen, hvis vi bliver nødt til at rykke forestillingen.

Artister: Signe Løve Anderskov og Henriette Aarup
Outside eye: Samuel Gustavsson
Fotograf: Cosmin Cirstea

På Bænken

Dato

17. september 2022
Expired!

Tid

12:00 - 12:15

Sted

Søndergade 26
Søndergade 26, 8700 Horsens