OFFSIDE Af HiLS DiN MOR // 29. april

OBS: FORESTILLINGEN KL. 12.30 ER BOOKET, MEN MAN ER VELKOMMEN TIL AT SENDE EN MAIL TIL OS OG KOMME PÅ VENTELISTE

HiLS DiN MOR har gennem mange år skabt forestillinger, der undersøger normer for køn og adfærd. I ’OFFSIDE’ danner fodboldmiljøet baggrund for en ung mands begyndende erkendelse af sin homoseksualitet.

Nick er én af de bedste og hans far, som også er hans træner, har store ambitioner på sin søns vegne. Nick lever og ånder for fodbold og drømmer om de helt store ligaer. Asbjørn starter på holdet i den lille lokale klub, og rygtet siger, at han er god. Asbjørn bliver mobbet i starten, fordi han er fra Holte, men et venskab opstår, da Nick tager ham i sit forsvar.

Venskabet udvikler sig til en forelskelse, og Nick kan ikke finde ud af, hvad han skal gøre ved hele situationen. Især fordi han ved, at bøsser ikke spiller med i Superligaen… og fordi rygterne kører op til en vigtig kamp, hvor der kommer talentspejdere fra fodboldakademiet.

Skal de stemple ud og opgive deres drømme for at kunne være sig selv, eller skal de “bare” gå stille med dørene?

’OFFSIDE’ handler om frygten for at turde stå ved sig selv og om, hvordan den, til tider, nedladende retorik på stadion og sportspladsen, skaber et utrygt miljø for unge homoseksuelle fodboldspillere.

I 2021 er der kun 1 åben mandlig homoseksuel fodboldspiller i de professionelle ligaer på verdensplan. Der er altså ikke mange forbilleder for unge, som bryder med normer for seksualitet, i den maskuline sportsverden. Homofobiske tilråb fra både spillere på banen og især fra publikum på tribunerne fortsætter, trods det er imod reglerne. Børnene og de unge lytter med og lærer af den hadske retorik, der går i arv og lever videre.

Sted: Forum Horsens, Insero Atrium, Langmarksvej 53
Tidspunkt: 29. april 2022 kl. 12.30
Klassetrin: 7.-9. klasse
Varighed: 65 min.

Medvirkende: Mathias Bøgelund, Peter Schlie, René Benjamin Hansen
Dramatiker, forfatter: Peter-Clement Woetmann
Instruktør: Mikkel Reenberg, Jakob Stage
Scenograf: Lise Marie Birch
Lyddesigner: Viktor Dahl
Lysdesigner: Maria Pi

Tilmeld din klasse nu:
Send en mail til ig@horsens.dk med skolens navn, klassetrin, antal elever, navn på kontaktlærer, e-mailadresse og telefonnummer.

Dato

29. april 2022
Expired!

Tid

12:30 - 14:00
Kategori