Microcosmos

Ganske vist er Olivia lille, til gengæld er hendes tanker så store, at hun kan forestille sig alt i hele verden.


LINK TIL BILLETBESTILLING:
‘Microcosmos’ søndag kl. 10.30
‘Microcosmos’ søndag kl. 13.15


 

Olivia er næsten 6 år og er så stærk og uovervindelig, at hun næsten har det gule bælte i karate. Hun ved meget om mange ting, og alligevel er der så meget at undre sig over i den store, mangfoldige og ubegribelige verden. Heldigvis har hun sin fantasi, og med den kan hun søge efter svar og rejse lige derhen, hvor hun vil, selv langt ud i universet.

”Med visuel styrke forbinder Meridiano Teatret tankers og følelsers microcosmos med den store verdens konkrete virkelighed.” – Teateravisen

Meridiano blev stiftet i 1996 af den italienske instruktør, dramatiker og scenograf Giacomo Ravicchio og skuespillerne Elise Müller og Lars Begtrup. Giacomo Ravicchio er teatrets kunstneriske leder. Magisk realisme, poesi, humor og en visuel – nærmest filmisk – fortælleform er kendetegnende for Giacomo Ravicchios forestillinger. Han blander frit det klassiske teater med andre kunstneriske udtryksformer. I sit stærke billedsprog benytter han både moderne teknologi og helt enkle teknikker.

Meridiano Teatret har skabt et avanceret kunstnerisk formsprog med forestillinger, der taler til sanserne på tværs af kulturer, generationer og sociale baggrunde. Emnerne er mytiske og eksistentielle, kredsende om det alment menneskelige. Forestillingerne er musikalsk gennemkomponerede, så teatrets udtryksmidler flettes sammen i raffinerede rytmer. Meridiano udforsker til stadighed nye udtryksmåder for at forny teatret som kunstform og skabe deres særegne universelle udtryk.

Meridianos aktiviteter omfatter stationær spillevirksomhed i København samt såvel national som international turnévirksomhed. Teatret modtager støtte fra Statens Kunstfond.

Tekst, instruktion og scenografi: Giacomo Ravicchio
Musik og lyddesign: Jérôme Baur
Medvirkende: Lars Begtrup og Elise Müller
Teknik: Steen Molls Rasmussen
Foto: Ditte Valente

http://www.meridiano.dk/microcosmos/trailer.htm

Dato

18. september 2022
Expired!

Tid

13:15 - 13:55

Sted

Rådhuset, foredragssalen
Rådhustorvet 3, 8700 Horsens