Ludo

– når djævlen spiller med.
En skæbnefortælling om at være afhængig af spil.

LUDO er historien om 17-årige Alex aka Ludo. Alex oplever første gang spilautomaternes magi i den lille, lokale spillehal ’7-9-13’. Han bliver hurtigt bidt af gambling; hooked på både spilleautomater, sports-betting, poker, Blackjack og kasinospil. Trods sin unge alder er Alex en hyppig gæst i den dunkle spillehal og ulovlige pokerklubber – og hurtigt bliver han god til gamet. Den mere garvede spiller Ace får øjnene op for hans talenter og giver ham navnet ‘LUDO’. Alex mister efterhånden fuldstændig kontrollen med sit liv.

I dag er der uendelige muligheder for at gamble. Vi udsættes massivt for spiludbydernes reklamer, og fristelserne står i kø: Hvis du slår “banken” eller spiller bare én runde mere, så vinder du nok den helt store gevinst, og måske scorer du de hurtige penge og bliver rig og kan leve i sus og dus.

Forestillingen ‘LUDO’ sætter spot på, hvad det vil sige at være afhængig. Hvordan handler man, når man er på jagt efter suset, adrenalinen, den næste store chance, det næste fix?

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond – Projektstøtteudvalget for Scenekunst, Aarhus Kommune, BUPL, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Østifterne og Odense Kommune.

“Excellent skuespil (…) Lige i skabet”. – Teateravisen.dk

★★★★★
”LUDO er et velspillet og fængende ungdomsdrama om spilafhængighed.”
Fyens Stiftstidende

Medvirkende: Rasmus Reiersen og Anders Valentinus Dam
Idé, manuskript: Anders Valentinus Dam
Instruktion: Victor Marcussen
Scenografi: Carsten Wittrock
Lysdesign: Jesper Thestrup
Lyddesign: Johannes Eberl Smed
Instruktions- & manuskriptassistent: Tine Grauengaard
Producent: Teater O i samarbejde med Nørregaards Teater og Holstebro Teater

16. september 2023
Expired!
11:30 - 12:40
SPILLER OGSÅ:
16. september 2023 | 15:00 - 16:10

Sted

Horsens Byskole afd. Fussingsvej, multihallen
Fussingsvej 6, 8700 Horsens