LITTLE BIG BANG

Vi er tre mennesker, der er godt og grundigt trætte af verden. Alt er galt. Krig, fattigdom, klimakrisen, dårlig ånde, sexisme, racisme, for lidt plads i bussen, koriander og folk der har andre holdninger end en selv.
Generelt synes vi bare, at det hele er noget rigtig pisselort.


LINK TIL BILLETBESTILLING:
‘Little big bang’ lørdag kl. 12.15
‘Little big bang’ lørdag kl. 15.15


 

Men bare rolig, vi har fundet løsningen:
I den nye verden kan du endelig leve dit liv i harmoni.
I den nye verden er du i sandhed lykkelig.

LITTLE BIG BANG er en fysisk og humoristisk forestilling, der følger tre menneskers rejse i skabelsen af en ny og ideel virkelighed. Men hvad sker der når man vender ryggen til verden? Og er det overhovedet muligt at skabe en perfekt verden for alle?

Medvirkende og iscenesættelse: Cecilie Haugaard, Rune Klenø og Mathilde Bækmark
Produktionsleder: Sarah Sieben
Producent: Julijane Petruska
Afvikler & teknisk ansvarlig: Mikkel Bent Jakobsen Nielsen
Scenograf: Katinka Launbjerg
Lysdesigner: Alexander Tofteskov Hjalmarsson (baseret på design af Thora Eriksen)
Lyddesigner: Kristian Skovgaard Andersen
Kunstnerisk konsulent: Niels Skovgaard Andersen
Fotograf: Louise Eriksen

https://www.kaanstkollektivet.dk/little-big-bang-1

LITTLE BIT BANG er udvalgt af festivalens ungedramaturgiat, der i år består af otte unge fra forskellige scenekunstskoler i Danmark. Sammen har de set en række forestillinger og udvalgt to, som de synes er et must på årets ungeprogram. De har udvalgt LITTLE BIG BANG med følgende begrundelse:

”’Little Big Bang’ er en fysisk og humoristisk forestilling, som sætter vores taknemmelighed og irritationer på kanten. Kånstkollektivet viser hverdagen i et humoristisk perspektiv, og ud over det har forestillingen en hel masse wow-faktor med alle de fede effekter, de tre skuespillere fra Kånstkollektivet benytter sig af. Den perfekte verden er for mange det, der søges efter, men det perfekte er for godt til at være sandt, og omsider går det op for os, at det vi har i forvejen, er godt nok.”

Ungedramaturgiatet 2022 består af: Emma Kirstin Funding og Anne Sofie Christensen fra Komediehuset i Horsens, Magne Gammelgaard og Caroline Viegh Jørgensen fra Limfjordsteatrets Talentakademi, Amalie Dahl Dittmann og Fiona Havner O’leary fra Holbæk Dramacollege og Maja Sofie Jacobi og Kathrine Busk Larsen fra TGK Esbjerg.

Dato

17. september 2022
Expired!

Tid

12:15 - 13:25

Sted

FÆNGSLET, Vestsalen, Store sal
Fussingsvej 8, 8700 Horsens