Home Queer Home

Festivalens åbningsforestilling HOME QUEER HOME giver stemme til unge queer personer og deres oplevelser og perspektiver på hjem, identitet, marginalisering og frihed i dagens Danmark.

70 unge queer personer fra hele landet går på scenen i et brag af et værk, der slører linjerne mellem installationskunst, dokumentar, community engagement og performance.

HIMHERANDIT Productions har gennem flere måneder rejst gennem Danmark for at møde de unge der, hvor deres liv og hverdag folder sig ud. Det er blevet til en serie af interviews, videoportrætter og fotografier der dokumenterer Danmark gennem en ung queer linse. Dokumentationen kombineres med en unik live-event, hvor de unge mødes på scenen, og skaber et kraftfuldt og mangfoldigt fællesskab i en stærk og intim kunstinstallation.

HOME QUEER HOME er en performance-installation, hvor man som publikum kan komme i det tidsrum, som man har lyst til. Og man er velkommen til at blive så længe man har lyst. Lørdag er installationen åben fra 09:00-12:00 og selve performancen kan opleves mellem kl. 13:30 og 14:30.
Kræver ikke billet om lørdagen.

Kunstnerisk leder, koncept og iscenesættelse: Andreas Constantinou
Community engagement, medskabende kunstner og performer: Tone Haldrup Lorenzen
Medskabende kunstner og performer: Aris Papadopoulos
Installation / lyddesign / teknisk manager: Jeppe Cohrt
Videodesign / Kamera / Redigering: Christoffer Brekne
Musik: Marlou Vriens
Producent: Sigrid Aakvik
Junior producent: Signe Borring Sandvej
Co-producent: Horsens Teaterfestival
En særlig tak til alle de deltagende unge queer personer for at dele jeres stemme!

Forestillingen er skabt med støtte fra Statens Kunstfond, Aarhus Kommune

Tak til alle disse organisationer for hjælp og støtte: Aarhus Pride, Odense Pride, Aalborg Pride, Aura LGBT+, Sabaah, Sabaah Aarhus, Kromosom, Jailhouse, Athypisk, T-gruppen Aarhus, True Colors Horsens, LGBTQ+ Slænget, Q&A Studios, LGBT Asylum.

Dato

17. september 2022
Expired!

Tid

13:30 - 14:30

Sted

FÆNGSLET, Vestsalen, Indergården
Fussingsvej 8, 8700 Horsens