Gnist

’Gnist’ er en opløftende, farvestrålende og sanselig teaterinstallation for de mindste om hjernen, når den folder sig ud med al sin magi. Hjernen er slet ikke grå. Den er glitrende blågrøn og fantasifuld. Den sender elektriske signaler afsted som pølser på en snor. Og der tændes en rød gnist. Pludselig er den væk. Hvor er den? Den dukker op alle vegne. På en sko, bag et øre… En legende forestilling om vores perfekte hjerne.

Teatret KrisKats forestilling ‘Gnist’ er en interaktiv teaterinstallation om og med hjernen for de mindste børn, der spilles i vuggestuer, biblioteker og teatre.

Dybest set handler forestillingen om hvornår vores hjerne trives allerbedst. Hvordan vi kun kan udvikle os og lære nyt, når hjernen får de rigtige betingelser. Børnene er total afhængige af os voksne. Derfor tager vi opgaven af at skabe disse betingelser med let og legende hånd dybt alvorligt.

Kriskats småbørnsforestillinger er altid baseret på at børnene er perfekte som de er. De skal anerkendes fuldt ud i alt hvad de gør og siger. De skal ikke opnå noget bestemt; læring, sidde stille, sprogstimulation etc. Udfoldelse sker af sig selv, når rammen er sat med kærlighed, nysgerrighed og anerkendelse.

Medvirkende: Heidi Katzenelson, Katharina Kamber
Komponist: Rasmus Christensen
Kostumer/Scenografi: Annika Nielsson
Kreativ Konsulent: Merete Byrial
Pr: Tea Bendix
Forestillingen er støttet af Frederiksberg Fonden

16. september 2023
Expired!
15:00 - 15:40
SPILLER OGSÅ:
15. september 2023 | 16:30 - 17:10
16. september 2023 | 09:45 - 10:25
16. september 2023 | 12:00 - 12:40

Sted

VIA University College, musiklokalet
VIA University College, Campus Horsens, Banegårdsgade 2, 8700 Horsens