En kænguru som dig

I et humoristisk univers omkring en cirkuskonkurrence, to optrædende unge rovkatte, deres træner, en homoseksuel boksende kænguru og en sjov prinsesse på slottet, fortæller ’En kænguru som dig’ et moderne eventyr. Et eventyr, der handler om at man skal lytte til sig selv, og ikke til fordomme, så man kan danne sit eget billede af det, man møder på sin vej i livet.


LINK TIL BILLETBESTILLING:
‘En kænguru som dig’ lørdag kl. 11.00
‘En kænguru som dig’ lørdag kl. 15.00


 

De to unge katte, den hvide tiger Pascha og den sorte panter Lucky, vil gerne finde en kæreste til deres dyretræner. De drømmer nemlig om at blive en rigtig familie, så de beslutter sig for at lave et enestående show til cirkuskonkurrencen, og håber at deres indsats gør, at Prinsessen vil gifte sig med træneren.

Da de finder ud af, at træneren slet ikke vil gifte sig, tror de at han er bøsse. De har også set alle tegnene, da han altid lugter af liljekonval-parfume og lytter til Mozart. De stikker af, og møder den boksende kænguru Django, der også er bøsse. Django tager dem med på en dannelsesrejse, hvorefter de vender tilbage til træneren i håb om at bryllupsklokkerne vil ringe.

Men der er mange flere overraskelser på vej…

‘En kænguru som dig’ er en dansk sceneversion af den tyske børneforestilling og bog »Ein Kängaroo wie du« af Ulrich Hub (”Ved arken klokken 8”).

Dramatiker: Ulrich Hub
Instruktør: Maria Kjærgaard-Sunesen
Medvirkende: Mikkel Reenberg, Julie Jeziorski, Mia Lerdam, René Benjamin Hansen
Scenograf: Katrine Gjerding
Komponist og lyddesigner: Accompany Music
Lysdesigner: Mads Lindegaard
Regissør: Tine Als
Oversætter: Jesper Frølund Hansen
Dramaturg: Sidsel Ramdal
Tekniker/afvikler: Christoffer D. Pihl, Dennis Nielsen
Teknikerelev: Alma Holmefjord
Salg og kommunikation: Isa Østerby
PR: Anne Sofie Vermund

En kænguru som dig

Dato

17. september 2022
Expired!

Tid

15:00 - 16:00

Sted

Kulturstationen, D-gym
Skolegade 7-9, 8700 Horsens