Billes Bekymring

“Kender du, når det føles som om ens hjerne er en havetrampolin, som nogen hopper på? Som om alt er november indeni? Som om ti tusind heste trækker hjertet i hver sin retning?”


LINK TIL BILLETBESTILLING:
‘Billes bekymring’ søndag kl. 11.30
‘Billes bekymring’ søndag kl. 14.00


 

BILLES BEKYMRING handler om 10-årige Bille, der elsker at dagdrømme. Bille har en slags fortællerstemme inden i. Men da Billes bedste ven flytter, yndlingslæreren Besir stopper og Bedste bliver syg, begynder hovedet at blive oversvømmet af bekymringer og katastrofetanker. Bille har ikke lyst til noget – og slet ikke at skulle på lejrtur med Vikar-Benny.
Med humor og kærlighed tager teater [døgdi] de svære følelser under behandling i en ængstelig tour de force mod at lære at blive venner med fortælleren i hovedet.

Teateravisen skrev: “Forestillingen er først og fremmest særdeles underholdende. Men den vækker også eftertanke hos publikum, der synes usædvanligt opmærksomme og medrevne af forestillingens historie og karakterer. Der er ingen tvivl om, at ’Billes bekymring’ er en forestilling, som mange børn i målgruppen vil kunne genkende sig selv i”

Dramatiker: Josephine Eusebius
Instruktør: Johan Sarauw
Skuespillere: Mathilde Eusebius, Ida Nørfelt Lund & Morten Kjær
Scenograf & kostumedesigner: Simone Bartholin & Rosa Birkedal
Lyddesigner: Sofie Voight Simonsen
Lysdesigner: Jakob Juul Larsen
Turnélys: Katja Andreassen
Fotograf: Asbjørn Sand

https://www.teaterdoegdi.com/billesbekymring

Dato

18. september 2022
Expired!

Tid

14:00 - 14:50

Sted

Horsens Ny Teater, Store sal
Teatertorvet 1, 8700 Horsens