private stages

Vi glæder os!

Kære børn, forældre, stedforældre, bedsteforældre, onkler, tanter, bonusfamilie og alle andre der holder af at se teater og dans for børn

Velkommen til SCENE+. Horsens huser årligt en af landets største teaterfestivaler for børn og unge. I 2021 og 2022 er temaet for festivalen ’Ukendt land’. Det betyder, at vi skal prøve nye ting og se det, vi kender, på nye måder.

SCENE+ sætter ekstra fokus på scenekunst for børn og unge. Her viser vi forestillinger, der har fokus på forskellige temaer, udtryk eller genrer. Vi har sammensat et program, der både rummer det traditionelle børneteater og de anderledes formater. Her kan I finde teater, dans, performance, fantastiske fortællinger og forestillinger, som I selv skal være en del af. Uanset hvad I vælger, så kan I se frem til en masse skønne teateroplevelser sammen.

Arrangementerne er gratis. Vi håber, at I vil have en lige så stor fest med at opleve forestillingerne, som vi har haft med at planlægge programmet.Vi glæder os til at se jer!

Horsens Teaterfestival er Danmarks største kuraterede scenekunstfestival for børn og unge. Læs mere om vores arrangementer

Scene+ for skoler

Har jeres skole lyst til at deltage i et gratis skoleforløb omkring scenekunst?

Postyrium

Helt specielt teaterunivers for børn sammen med Det Kongelige Teaters Postyrium.

Artist in Residence

Statens Kunstfond bevilget et Artist in Residence forløb med Teatret Værk.