BILLETTER

HORSENS TEATERFESTIVAL 2022

BILLETTER ER GRATIS TIL ALLE FORESTILLINGER – husk at både børn og voksne skal have en billet. 

I behøver ikke billet til følgende forestillinger. Her dukker I bare op:

  • ‘Haven vi bor i’ fredag, lørdag og søndag
  • ‘Grænsen’ om fredagen
  • ‘På Bænken’ om lørdagen
  • ‘Enhjørninger i offentlige rum’ om lørdagen
  • ‘Home queer home’ om lørdagen
  • ‘Stormen – the rumble’ om søndagen
  • ‘Kom og leg med Ludvig’ om søndagen

KULTURFORMIDLERE – FRA DEN 23. AUGUST

Kulturformidlere kan bestille billetter fra den 23. august. Du kan maks. bestille 4 billetter pr. forestilling. Kontakt os, hvis I kommer som en større gruppe. Link til billetbestilling bliver sendt ud til alle tilmeldte formidlere, så husk at tilmelde dig her på hjemmesiden.

Formidlere er blandt andet teaterkontaktlærere, bibliotekarer, kulturkonsulenter, repræsentanter for teaterforeninger og kulturhuse og andre, der køber forestillinger eller arrangerer kulturbegivenheder.

PRIVATPERSONER – FRA DEN 1. SEPTEMBER

Du kan reservere dine gratis billetter fra den 1. september her på hjemmesiden under de enkelte forestillinger på programmet. Du kan maks. bestille til 5 forestillinger og maks. 4 billetter pr. forestilling.

Under selve festivalen kan du også bestille billetter ved personligt fremmøde i festivalsekretariatet på Horsens Ny Teater.

FESTIVALSEKRETARIAT

Torsdag den 15. september kl. 14.00-17.00
Fredag den 16. september kl. 10.00-18.00
Lørdag den 17. september kl. 9.00-16.00
Søndag den 18. september kl. 9.00-14.00

AFBESTILLING

Hvis du har billetter, som du alligevel ikke får brug for, så vil vi meget gerne have besked, så andre kan få glæde af dem. Send en mail til os på teaterfestival@horsens.dk, så vi kan frigive billetterne.

ALDERSGRÆNSER

Du skal være opmærksom på at overholde de angivne aldersgrænser for hver enkelt forestilling. Vi forbeholder os ret til at afvise børn ved døren, hvis de ikke er gamle nok.