COVID-19

Covid-19 fylder rigtigt meget i vores hverdag lige nu.

Vi følger nøje med i myndighedernes anvisninger og retningslinjer i forhold til at festivalen bedst muligt sikrer publikum, frivillige, kunstnere og ansatte.

Vi følger løbende myndighedernes anbefaling og afholder kun festivalen, hvis det kan gøres på forsvarlig vis. Indtil videre fortsætter vi optimistisk med at planlægge årets festival og håber på det bedste.

Corona-tiltag

Som publikum skal I først og fremmest blive hjemme, hvis I føler de mindste symptomer på sygdom. Oplever du symptomer, der giver mistanke om covid-19 under festivalen skal du straks kontakte sekretariatet på tlf. 7629 2308. Det er vigtigt, at du ikke møder fysisk op i Billetten på Horsens Ny Teater.
Derudover er det vigtigt, at I hjælper os med at holde afstand, god håndhygiejne og følger retningslinjer og instruktioner fra vores frivillige og andet personale. Er du i risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19 bør du udvise stor forsigtighed ved besøg.

Forbered dig på:

  • at publikumsantallet til de enkelte forestillinger er reduceret, så vi overholder afstands- og m2-kravene.
  • at vi opstiller retningslinjer for, hvordan publikum bliver lukket ind i salene, hvilket kan betyde, at du ikke nødvendigvis kommer til at sidde midtfor eller på en stol med ryglæn.
  • at afsætte lidt længere tid mellem forestillingerne, hvis du har et presset program. Det kan tage lidt længere tid at få publikum sikkert ind og ud af spillestederne.
  • at I kan komme til at stå udenfor og vente på at komme ind til en forestilling. Dette er fordi, der ikke alle steder er foyerplads nok til at vi kan overholde afstandskravene.

Billetbestilling:

Du kan hjælpe os med placering af publikum ved at bestille billetter i forhold til, hvem der må sidde sammen. Hvis I er fra samme husstand/familiegruppe og kan sidde sammen beder vi jer bestille billetter sammen. Hvis I derimod ikke kan sidde tæt sammen (fordi I ikke er fra samme husstand/familiegruppe) bedes I bestille billetter hver for sig. Det vil hjælpe os i forhold til, hvor mange vi kan placere på publikumsrækkerne.

Vi ved, hvor meget det betyder at alle sidder godt. Vores mange frivillige får en stor opgave med at følge publikum på plads på kort tid. Derfor vil vi opfordre alle til at hjælpe hinanden og følge retningslinjerne fra de frivillige.

Læs evt. mere på www.coronasmitte.dk, hvor du kan følge mere omkring smitten og gode råd i håndteringen af denne.

Vi glæder os til at se dig!