BOLDBANEN

teater [døgdi]

Alder: 13-18 år
Varighed: 60 min
Spillested: Horsens Byskole, afd. Lindvigsvej
Tid: Lørdag d. 19.9.2020 kl. 12.45 og 16.45

“Jeg husker, at vi dansede, jeg husker, at jeg grinede, jeg husker øjenkontakt. Jeg grinede uden at dække mine tænder, jeg smilede for meget. Jeg vælter. Jeg ligger på gulvet. Jeg ligger på en madras på boldbanen. Jeg lugter t-shirt, jeg kysser dig. Jeg siger også nej. Men jeg kysser også”

Silja er 15 år, præstens datter og forelsket i sin bedste ven, Benjamin. Men Benjamin er kæreste med Laura, som hader Silja. Laura, som oprettede gruppechatten efter festen. Den fest med madrassen på boldbanen.

Nu er der gået en uge, og der er nogen, der har skrevet luder på Siljas mors præstebolig. I morgen flytter Silja ind til sin far i byen. Det er sidste aften på boldbanen inden livet går videre.

BOLDBANEN TRAILER

💘BOLDBANEN TRAILER 💘En ungdomsforestilling for 13 år og op. Om at være ung og sårbar. Om den sidste aften på boldbanen, før livet går videre. Boldbanen – 6.-12. oktober 2019. Video: Sienna RousseauLyd: Marie KildebækRedigering: Mathilde EusebiusSkuespillere: Kristine Lauritzen, Ida Lund, Kasper Hjort, Mathilde EusebiusStyling: Irene Kleisdorff Hougaard

Posted by TEATER DØGDI on Tuesday, September 17, 2019

Se mere om teatret her

Tilbage