Teatre

Vis os jeres scenekunstprojekter

Kære teatre, dansekompagnier, frie grupper og andre der producerer scenekunst for børn og unge

Fordi vi ikke kan tage ud og se forestillinger som i et normalt år har vi brug for jeres hjælp til at få sammensat Horsens Teaterfestivals program 2021. Vi vil derfor gerne opfordre jer til at sende os projektbeskrivelser, videoregistreringer og andet relevant materiale fra de forestillinger, som I gerne vil have, at vi skal kende til. Vi vil også meget gerne inviteres til visninger i det omfang, det er muligt indenfor de gældende Covid-19 restriktioner.

Festivalens Dramaturgiat gør sig umage for at orientere sig bredt og se alt, hvad der er derude af nye forestillinger. Men dette års aflysninger og udskydelser gør, at vi må ty til nye strategier, så vi kan sikre os, at vi kan følge med i jeres arbejde på trods af vilkår, der hele tiden ændrer sig.

Derfor må I meget gerne sende os materiale inden påskeferiens udgang til:️ teaterfestival@horsens.dk

Vi er selvfølgelig også på Aprilfestivalen i juni, som vi glæder os meget til. Men på det tidspunkt, er det meste af programmet for Horsens Teaterfestival lagt, så derfor denne opfordrende mail om at klæde os på, og invitere os indenfor til visning og prøver – hvor vi selvfølgelig ser med procesøjne.

På forhånd tak, og vi ser frem til at se jer derude igen.