Åbningsforestilling 2021

Vil du være med i Horsens Teaterfestivals nye åbningsforestilling?

Vi er på jagt efter en flok skønne mennesker, der har lyst til frivilligt at medvirke i forestillingen ’Ukendt Land’, der kommer til at åbne Horsens Teaterfestival i september 2021.

’Ukendt Land’ er en danseforestilling fuld af mod og drømme, hvor vi tager chancer og udforsker verdner, vi ikke kender endnu. Det ukendte for dig er ikke nødvendigvis ukendt for din nabo eller den nye dreng i klassen.

Hvis du har lyst til at være med i en danseforestilling, der er styret af professionelle, og har lyst til at undersøge dit eget ukendte land, så er det nu, du har chancen. Vi leder efter børn, unge, voksne og ældre, som har lyst til at grine og bevæge sig sammen. Du behøver ikke have nogen erfaring med dans eller en dansepartner, og du må hjertens gerne tage naboen, børnene, barnebarnet eller veninden med.

Kom forbi og bliv klogere på projektet over en uforpligtende kop kaffe og et stykke kage.

Vi glæder os til at se dig.

Sted: Horsens Rådhus, Foredragssalen
Tidspunkt: Søndag den 2. maj kl. 13.00 – 15.00
Alder: Alle er velkomne

På grund af Covid-19 restriktioner er det nødvendigt, at du tilmelder dig. Hvis arrangementet ikke kan afholdes fysisk på grund af Covid-19 restriktionerne, laver vi det som et virtuelt møde.

Tilmeld dig info-mødet

 

Sofie Christiansen – sART Danseteater

Vi har bedt koreograf Sofie Christiansen om at lave dette års åbningsforestilling, der får titlen ’Ukendt land’. Sofie Christiansen er kunstnerisk leder og stifter af sART Danseteater. Hun tager udgangspunkt i moderne dans og mixer med andre stilarter alt efter jobbets kunstneriske rammer. Åbningsforestillingen bliver en danseforestilling, der kommer til at foregå i byrummet. De medvirkende bliver i høj grad de frivillige, men Sofie har også tre professionelle dansere med i forestillingen.

billede af koreograf Sofie Christiansen