Åbningsforestilling 2021

Vil du være med i Horsens Teaterfestivals åbningsforestilling?

I 2021 skal teaterfestivalens åbningsforestilling skabes sammen med horsensianere i alle aldre. Koreograf Sofie Christiansen laver forestillingen, der har fået titlen ’Ukendt Land’, som også er temaet for dette års festival.

’Ukendt Land’ er en forestilling fuld af mod og drømme, hvor der skal tages chancer og udforskes verdner, vi ikke kender endnu. Det ukendte for dig er ikke nødvendigvis ukendt for din nabo eller den nye dreng i klassen. Sofie vil i høj grad tage udgangspunkt i de frivillige deltageres historier om jeres ukendte land.

Vi leder efter børn, unge, voksne og ældre, som har lyst til at grine og bevæge sig sammen. Du behøver ikke have nogen erfaring med dans eller en dansepartner, og du må hjertens gerne tage naboen, børnene, barnebarnet eller veninden med.

Du kan tilmelde dig på dette link, hvis du har lyst til at være med; https://forms.gle/tonHyvKYgvpcuDBc9

Prøvedatoer:
2.-4. juli
6.-8. august
3.-5. september
Fredag kl. 16.30-20.30
Lørdag kl. 10.00-16.00
Søndag kl. 10.00-14.00
Vi mødes i drenge-gym på Kulturstationen, Skolegade 7-9.

Alle tirsdage fra den 10. august til den 14. september kl. 16.30-19.30

Teknisk prøve og generalprøve onsdag den 15. september kl. 18.00-21.00
Vi mødes i Foredragssalen på Rådhuset

Forestilling fredag og lørdag til festivalen, den. 17. og 18. september.

Sofie Christiansen – sART Danseteater

Vi har bedt koreograf Sofie Christiansen om at lave dette års åbningsforestilling, der får titlen ’Ukendt land’. Sofie Christiansen er kunstnerisk leder og stifter af sART Danseteater. Hun tager udgangspunkt i moderne dans og mixer med andre stilarter alt efter jobbets kunstneriske rammer. Åbningsforestillingen bliver en danseforestilling, der kommer til at foregå i byrummet. De medvirkende bliver i høj grad de frivillige, men Sofie har også tre professionelle dansere med i forestillingen.

billede af koreograf Sofie Christiansen