Følg os på Instagram @horsensteaterfestival eller #horsensteaterfestival

20. - 22. September 2019

Fagligt Forum

Hvad sker der med den viden der bliver udviklet på de faglige konferencer på Aprilfestival og Horsens Teaterfestival? Bliver den udnyttet optimalt eller kan det blive bedre?

Dette undersøger vi de kommende 2 år, når Horsens Teaterfestival og Teatercentrum samarbejder omkring vidensudvikling og netværksdannelse i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform.

Initiativet starter på konferencen på Aprilfestival i Hjørring d. 4. april, hvor temaet er Scenekunsten og Stress-samfundet. I løbet af dagen følger et Forankringsboard konferencen og dagen efter mødes de igen for at reflektere over gårsdagens diskussioner, refleksioner og vidensudvikling. På baggrund af denne samtale sendes der et undersøgelsesspørgsmål videre til Horsens Teaterfestival, som behandler dette tema på festivalens Faglige Forum. Imellem de to konferencer vil der være oplæg mm på Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform.

Så snart vi har fået undersøgelsesspørgsmålet går vi i gang med at udvikle Fagligt Forum. Vi glæder os til at se, hvor projektet leder os hen.