The INVASION - en teaterintervention i gadebilledet af slovenske LJUD 2015 (foto: Hanne Nielsen)

Program

Forberedelserne til næste års festival er allerede så småt i gang, så du kan roligt begynde at glæde dig og sætte kryds i kalenderen 14.-16. september 2018.

Mens du glæder dig til at høre mere om Horsens Teaterfestivals 2018-program, der ligger klar primo juni 2018, kan du gå på opdagelse i 2017-programmet... hvor:

36 danske teatre gæstede Horsens med 33 forestillinger. 
Og bød på: Nyskabende international co-produceret åbning BEVÆGELSE, hollandsk gæstespil DIEP (DEEP) og et nyt og utraditionelt samarbejde med Horsens Kommunes Demensteam og Bytorv Horsens om forestillingen "CTRL+ALT+DEMENS". I alt mere end 100 forestillinger over de tre festivaldage. 

Festivalprogrammet 2017 finder du under Forestillinger i menuen i venstre side - og i den digitale bladre-udgave her nedenfor.

Hvordan sammensættes programmet?
Den overvejende del af programsatte forestillinger er nyproducerede forestillinger, der har haft premiere indenfor det sidste år, og som er set og anbefalet af dramaturgiatet som nogen af de store teateroplevelser i den kommende sæson.
Programmet indeholder også wildcards - forestillinger produceret i perioden mellem Aprilfestival og september. De vælges på en formodning om, at netop disse vil være værd at bemærke. 
Der er ofte også plads til et mindre antal klassikere.

Sidste programmøde afholdes søndag under Aprilfestival.
 

Gå på opdagelse i 'bladreudgaver' af tidligere års programmer her

 Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk