layoutelementlayoutelement
 

Workshop i byrummet: BEVÆGELSE

Rådhustorvet
Fredag 15.00-17.00

Mød op på dagen kl. 14.55 - tilmeld dig på dette link - eller duk op undervejs.

For alle!

Hvad får en stor gruppe af mennesker til at bevæge sig? Hvilken type drømme, frustrationer, vrede og kærlighed skaber et fællesskab? Hvor stærk, skræmmende eller fantastisk kan en stor gruppe af mennesker være og hvad kan de forandre i fællesskab?

Horsens Teaterfestival har inviteret de erfarne og anerkendte belgiske koreografer/instruktører Ives Thuwis og Gregory Caers, som er eksperter i at udvikle forestillinger med bl.a. lokale medvirkende, til at lave en fantastisk workshop til og med horsensianere og tilrejsende festivaldeltagere.

På torvet foran Rådhuset skaber vi bevægelse i mere end en forstand. Vi bevæger os som gruppe, vi røres som mennesker og vi undersøger, hvad der sker, når vi er mange sammen. Det bliver sjovt, rørende og fysisk men ikke mere udfordrende end at alle der har lyst kan være med!

Bevægelse er en forløber for festivalens åbningsforestilling i 2017, som horsensianere, lokalt og regionalt vækstlag danske og internationale professionelle scenekunstnere skaber sammen med de to belgiske koreografer og instruktører. Det bliver en helt unik oplevelse for alle, som har lyst til at deltage. Så hvis du bliver hooked på vores bevægelse, kan du være med igen i 2017.

Hold dig opdateret og følg projektet på Facebook

Ives Thuwis er uddannet danser i 1987 har siden1992 virket som koreograf og instruktør på mereend 40 danse- og teaterforestillinger på Europæiskescener. Hans produktioner har turneret i mere end20 lande verden over.De seneste 10 år har Ives specialiseret sig i at produceredanse- og teaterforestillinger med et blandetcast af professionelle og amatører i alle aldre.

Gregory Caers er uddannet skuespiller i 1997og har medvirket i flere TV-serier, været fastensembleskuespiller og ledet flere længere teaterskoleprojekterbl.a. ved Kopergietery i Gent,Belgien.

 
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kulturafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk